Aktuality

 

Poděkování

23.10.2022

Zvláštní výročí jednoho volebního období, které začalo psát historii těchto stránek v roce 2018 a to gratulací čerstvě zvolenému zastupitelstvu. Medializace života tímto webem neměla za cíl cokoliv zpochybňovat i když postupem času některé příspěvky byly kritické. Aktuální podzimní volby zastupitelů nám nově daly příležitost zmiňované věci změnit....

Čistička

15.10.2022

Asi pod dojmem volebního úspěchu i čistička na výstupu má kvalitu kojenecké vody, je víkend hotel je plný a výsledky jsou lepší než u moderních provozů. Pěkné ráno.

Jestli je titulek příznačný posuďte sami, včera posunul bývalý starosta termín ustanovující schůze nového zastupitelstva na co nejpozdější termín z důvodu služební cesty, bude se tedy konat v pátek 21.10.2022 4 týdny od voleb víc už zákon neumožňuje. Ve stejném mezidobí pokračuje obec v odvoláních proti rozsudkům kdy dal soud za pravdu radešínských...

Skoro 87%

25.09.2022

Třetí místo za Sviny a Zadním Zhořcem z 266 obcí na Ždársku je důkazem, že občanům není Radešín lhostejný. Od prvního nás navíc dělily necelé dvě procenta. Je tedy potřeba poděkovat všem kteří si našli čas a odevzdali svůj hlas bez ohledu na to komu dali svoji důvěru. Takto zvolení zastupitelé mají silný mandát a jistě vás nebudou chtít...

Guláš

21.09.2022

Přijměte prosím pozvání na 22.09.2022 18:00 kdy můžete volit pouze hovězí guláš a třeba sousedsky poklábosit. Jakákoliv agitace je přísně zakázaná. Budeme se těšit.

Je poctivé zviditelnit i program posledního sdružení snad jen s dovětkem , že údaje jako např. učtovaných 80Kč za kubík na čističce svědčí o rostoucí nervozitě.

Tento slogan není jediným naším důvodem ke kandidatuře, a proto ho doplňujeme symbolem rovnováhy. Vyjadřuje naši nevoli a současně oceňuje to co se již v tak malé obci podařilo. Naším myšlenkou je potřeba spojovat a ne rozdělovat, tak aby byl Radešín, opět vzorem pro okolí, jako tomu bývalo v minulosti. V tomto duchu navrhujeme následující kroky :

Pojďme opět táhnout za jeden provaz. V obci ze 100 obyvateli je to potřeba a proto nebuďte lhostejní a přijďte k volbám.